Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Markt 67

Onder bod € 695.000,- k.k.

Op een van de mooiste locaties in Zuid-Limburg (centrum Meerssen) krijgt u de kans om de nieuwe eigenaar te worden van dit riante penthouse van maar liefst 171 m2, gesitueerd op de 5e en 6e verdieping van het prestigieuze appartementencomplex ‘Maison Proosdij’. Het penthouse is te bereiken met een lift en heeft niet alleen een berging maar ook een vaste parkeerplek in de parkeergarage. Vanaf het ruime terras heeft u schitterend uitzicht over het monumentale plein en de Basiliek van Meerssen.

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat!!

Souterrain:
Parkeerplaats nummer 35 in de parkeergarage (gebruiksrecht gemeente Meerssen)

Tuinniveau/begane grond:
Berging (3,61 x 1,90).

5e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 12 m2), meterkast, wandcloset met fonteintje, ruime woonkamer (circa 48 m2) met open keuken en moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi magnetron/oven, spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat en wasemkap, aansluitend terras (circa 11 m2) met veel privacy, slaapkamer I (circa 13,5 m2) met badkamer (circa 2 m2) voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en designradiator, slaapkamer II (circa 19 m2) met garderobe (circa 4 m2) en aansluitend badkamer (circa 9 m2) voorzien van wandcloset, vaste wastafel inloopdouche en ligbad, inpandige berging (circa 5 m2) alwaar c.v.-gas (eigendom, 2015) en aansluitingen witgoed.

6e verdieping:
Schitterende extra verdieping (circa 55 m2) met zeer veel lichtinval door de dakramen en voor vele functies geschikt. Deze extra verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 2015
VvE bijdrage: Euro 255,34 per maand (appartement, berging en parkeerplaats)
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 171 m2, inhoud circa 744 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, geheel voorzien van dubbele beglazing en vloerisolatie (zwevende dekvloeren).
De woning beschikt over vloerverwarming
Aanvaarding: per direct.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek