Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Korte Raarberg 13

Op een zeer goede locatie gelegen te renoveren halfvrijstaande karakteristieke woning met authentieke elementen, 2 slaapkamers, ruime zolder (mogelijkheid tot realiseren 3e slaapkamer) en tuin met achterom en veel privacy.

Typering:
Dit halfvrijstaand woonhuis is rustig gelegen op steenworp afstand van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelder I (1,71 x 4,66), kelderruimte II (3,95 x 3,48).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van een authentieke vloer en trappenhuis en meterkast. Woonkamer (7,34 x 4,00) voorzien van parketvloer en open haard. Via tussenportaal te bereiken keuken (3,08 x 2,93) voorzien van eenvoudig keukenblok en plavuizenvloer. Toiletruimte en separate sanitaire ruimte. Van buiten uit bereikbare berging. Tuin met achterom gesitueerd op het noordwesten, veel privacy en diverse bergingen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot geheel betegelde badkamer (2,54 x 2,50) voorzien van ligbad met douche, toilet en vaste wastafel, slaapkamer I (3,20 x 3,54), slaapkamer II (3,58 x 4,02). De gehele eerste verdieping is voorzien van een plankenvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder (4,42 x 5,87) voorzien van plankenvloer, alwaar opstelplaats c.v.-ketel en geiser Volta (huur, 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1920.
Perceeloppervlakte: 334 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 131 m2, inhoud circa 635 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek