Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Kerkweg 37

Halfvrijstaande woning met tuin gelegen in het kerkdorp Rothem, tussen Maastricht en Meerssen.

Typering:
Deze woning gesitueerd in een rustige en kindvriendelijke buurt vlakbij een basisschool, supermarkt, diverse restaurants en Sportpark RVU. Het gezellige centrum van Meerssen met diverse winkels en restaurants ligt op steenworp afstand, terwijl het centrum van Maastricht (circa 6 km) per auto, fiets of bus snel en goed te bereiken is. Loop naar Kasteel Vaeshartelt, stap op de fiets naar het centrum van Maastricht of wandel naar het uitgestrekte natuurgebied De Dellen/Ambyerheide richting Berg en Terblijt en Valkenburg. Na een paar minuten rijdt u op de A2 en A79 richting Maastricht, Luik, Eindhoven, Parkstad en Aken. De treinstations van Meerssen en Maastricht-Noord zijn binnen handbereik, net als het United World College in Maastricht.

Souterrain:
Kelderruimte (4,00 x 1,93) met ruimte voor opslag en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en de wasdroger.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, garderobe en gedeeltelijk betegeld toiletruimte alwaar toilet, doorzon woonkamer (circa 31 m2), semi-open keuken voorzien van aanrechtcombinatie met spoelbak, vaatwasser, koelkast, magnetron, (stoom)oven, 5-pits gasfornuis, wasemkap en diverse kastruimten, middels de woonkamer en de keuken is de volledig betegelde tuin bereikbaar, alwaar een houten prieeltje, de tuin is gelegen op het westen en voorzien van achterom, berging (circa 4 m2) en tuinhuisje, aan de zijkant van de woning is een oprit gelegen. De entree en keuken zijn voorzien van een natuurstenenvloer, de woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,54 x 3,47) voorzien van airco, met open toegang tot de inloopkast (circa 4 m2), slaapkamer II (3,33 x 2,50) alwaar inbouwkast, volledig betegelde badkamer (circa 3 m2) voorzien van bad/douche combinatie en wastafel in meubel. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar, zolderruimte I (3,35 x 1,55), zolderruimte II (1,95 x 1,65) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2015).

Algemeen:
Bouwjaar: 1949
Perceeloppervlakte: 177 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 86 m2, inhoud: circa 401 m3
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie, kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Op de eerste verdieping bevinden zich rolluiken.
Tevens bevindt zich in de woning een alarminstallatie.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Een gedeelte van de voortuin is om niet gepacht van de gemeente.
Aanvaarding: sept/okt 2022

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek