Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Jan van Puijenbroeckstraat 7

Op een zeer goede ligging (aan de rand van centrum Meerssen) halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot het realiseren van een 4de slaapkamer.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht-Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van laminaatvloer en meterkast, lichte doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer en trapkast en semi-open keuken (circa 37 m2) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak en wasemkap. Vanuit de woonkamer toegang tot 2de hal alwaar gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje en trap naar de eerste verdieping. Via de keuken toegang tot de bijkeuken (circa 6 m2) met aansluitingen witgoed en toegang tot de tuin gelegen op het westen en bereikbaar via een achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,84 x 2,58), slaapkamer II (4,04 x 2,21), slaapkamer III (4,06 x 3,21) en badkamer (3,46 x 1,87) voorzien van ligbad, toilet, douche en vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte alwaar mogelijkheid voor het realiseren van een 4de slaapkamer (4,10 x 5,16 m) met opstelplaats CV-ketel (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: 119 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 112 m2, inhoud: circa 389 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing in houten kozijnen.
Projectnotaris: AchtenvanGent notarissen
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek