Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Jan van Puijenbroeckstraat 36

U bent van harte welkom!Op een zeer goede ligging (aan de rand van centrum Meerssen) tussengelegen woonhuis met 3 slaapkamers en mogelijkheid voor het realiseren van een 4de slaapkamer.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, lichte doorzonwoonkamer met trapkast en semi-open keuken (circa 37 m2) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak en wasemkap, bijkeuken (circa 6 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer toegang tot 2de hal alwaar toilet en fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. De tuin is gelegen op het noordoosten en is via een achterom bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,91 x 2,60), slaapkamer II (4,06 x 2,17), slaapkamer III (4,05 x 3,17) en badkamer (3,45 x 1,91) voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte alwaar mogelijkheid voor het realiseren van een 4de slaapkamer (3,55 x 5,18, nokhoogte 1,50) en opstelplaats CV-ketel (eigendom) en geiser (huur).

Algemeen:
Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: circa 125 m2.
Het perceel dient nog te worden ingemeten, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing in houten kozijnen en diverse rolluiken.
Gebruiksoppervlakte wonen: 110 m2, inhoud: circa 385 m3.
Projectnotaris: AchtenvanGent notarissen
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek