Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Houthemerweg 113

Vrijstaand woonhuis gelegen op een toplocatie met 3 slaapkamers met mogelijkheid tot ruime 4e slaapkamer op 2e verdieping,
2 garages, zeer ruim perceel/tuin (3.970 m²) met veel privacy en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Typering:
Dit vrijstaand woonhuis is rustig gelegen op steenworp afstand van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte I (16 m2), kelderruimte II (6 m2), kelderruimte III alwaar CV-ketel (eigendom, bouwjaar circa 2017).

Begane grond:
Ruime entree voorzien van vernieuwde meterkast, garderobe, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, halfopen keuken (circa 14 m2, 2007) geheel voorzien van lades, spoelbak, wasemkap, koelkast en oven, zitkamer (circa 16 m2) welke toegang biedt middels schuifpui tot het zeer ruime terras met overkapping (circa 13 m2) en tuin, riante woonkamer (circa 30 m2) met houtkachel en veel raampartijen, portaal/achterom (3,94 x 1,90) voorzien van grint tegelvloer. Zeer ruime tuin met veel privacy, tuinhuisje (3,60 x 3,45) gelegen op het noordoosten, ruime oprit en dubbele garage (circa 26 m2) met vliering. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Ruim portaal (circa 8 m2), slaapkamer I (3,97 x 3,36), slaapkamer II (2,96 x 2,44), separate toiletruimte alwaar toilet en fonteintje, volledig betegelde badkamer (circa 6 m2) voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel, wasruimte (3,98 x 1,47) alwaar aansluiting wasmachine en wasdroger. De gehele eerste verdieping is voorzien van parketvloer met uitzondering van de badkamer en de wasruimte.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping, slaapkamer III (circa 40 m2) alwaar mogelijkheid tot 4e slaapkamer, met twee dakkapellen.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1933.
Perceeloppervlakte: circa 3.970 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 182 m2 inhoud: circa 986 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (2010, Unidek) en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek