Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Gerbergaplantsoen 4

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen mooie bungalow, met 4 slaapkamers, inpandige garage en tuin rondom

Typering:
Deze fijne bungalow ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Overloop, waskelder (3,86 x 3,98) alwaar c.v.-gas (huur), tegelvloer, uitstortgootsteen en aansluiting witgoed, wijnkelder (circa 2 m2) provisiekelder (circa 10 m2) inpandige garage (8,99 x 3,91) voorzien van sectionaal poort

Begane grond:
Entree/gang (circa 25 m2) met breuk marmeren vloer, meterkast, muurkast, garderobe, toilet met fonteintje, woonkamer (circa 43 m2) voorzien van parketvloer, open haard en schuifpui naar (gedeeltelijk overdekt terras en tuin, gesloten keuken (3,99 x 3,94) voorzien van koelkast, diepvries, gaskookplaat, oven en wasemkap, slaapkamer I (3,6 x 2,9) voorzien van vaste wastafel en laminaatvloer, slaapkamer II (4,6 x 3,6) voorzien van vaste wastafel en laminaatvloer, slaapkamer III (3,6 x 2,01) voorzien van vaste kast en laminaatvloer, slaapkamer IV (3,25 x 4,08) voorzien van vaste kastenwand en laminaatvloer, badkamer (2,46 x 1,72) voorzien van ligbad, toilet en vaste wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Perceelgrootte: 778 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 146 m2, inhoud: circa 736 m3.
De woning is geheel voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk dubbele beglazing
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek