Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Gasthuisstraat 9 D

In het centrum van Meerssen gelegen ruim appartement, op de eerste verdieping (met lift) met riante woonkamer, overdekt terras, berging en parkeerplaats (zwerfplek) in ondergrondse parkeergarage (in de directe nabijheid).

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen bieden u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Representatieve gemeenschappelijke entree/hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau met videofoon, brievenbussen unit, privéberging (2,4 x 2,4).

1e verdieping:
Entree/gang (circa 12 m2) voorzien van een mooie laminaatvloer, garderobe, videofoon, meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime leefruimte (circa 35 m2) voorzien van laminaatvloer en veel licht inval door de grote raampartijen, bestaande uit woonkamer met openslaande deuren naar overdekt terras (6,82 x 1,79) op het Zuid/Oosten gelegen, mooie open keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van hardstenen aanrechtblad, kookplaat, afzuigkap, kleine vaatwasser, spoelbak, koelkast en oven. In de gang is een berging alwaar opstelplaats HR CV-ketel (eigendom), WTW-unit en aansluiting wasmachine en droger. Ruime slaapkamer (4,45 x 4,35 m) en geheel betegelde badkamer (circa 2,02 x 2,29) voorzien van douche en vaste wastafel en radiator.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005/2006
Gebruiksoppervlakte wonen: 74 m2, inhoud: 256 m3.
Het appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing ++.
Energielabel: A
Servicekosten bedragen circa €151,-- per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. oper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek