Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Gasthuisstraat 1 b

In het centrum van Meerssen gelegen instapklaar, sfeervol appartement met privé berging.

Typering:
Deze woning gelegen in een exclusief pand, bestaande uit een winkel op de begane grond en 2 appartementen op de 1e en 2e verdieping. Dit appartement op de 1e verdieping is gelegen in het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen voorhanden, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:
Separate ingang naar privé-bergingen. Rechts van de Lidl is de gemeenschappelijke entree met brievenbussen, gemeenschappelijk portaal/ trappenhuis, lift.

2e verdieping:
Via een mooie daktuin te bereiken voordeur van de 2 appartementen. Entree met ingang naar appartement 1a en de voordeur met trap naar appartement 1b, overloop/hal (circa 5 m2) met videofoon, woonkamer met open keuken (circa 35 m2) voorzien van mooie parketvloer, moderne open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combi-magnetron, via de keuken bereikt men de bergruimte (2,04 x 2,10) met aansluitingen voor witgoed, ruim balkon (2,66 x 3,09), slaapkamer (4,01 x 3,63), luxe badkamer (2,10 x 1,47) voorzien van inloopdouche met rainshower, vaste wastafel in badmeubel en briarie tegelwerk, separaat toilet alwaar wandcloset en fonteintje. Gehele appartement is voorzien van parketvloer met uitzondering van badkamer en toilet.

3e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken royale vliering, alwaar opstelplaats CV ketel (huur, 2020) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 2008/2009.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 68 m2, inhoud: circa 270 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing.
Maandelijkse bijdrage Vereniging van Eigenaren (Lidl opstal): € 72,31.
Maandelijkse bijdrage (sub) Vereniging van Eigenaren (appartement): € 35,--
Hoogwaardig afwerking niveau, waaronder: Briarie tegelwerk. Volspaandeuren, Merantie binnendeurkozijnen.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na? het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek