Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Emmaweg 8

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Vrijstaande instapklare woning in het kerkdorp Rothem met 3 slaapkamers, 2 badkamers en mogelijkheid tot praktijk aan huis, tussen Maastricht en Meerssen, oprit, achterom, tuin op het oosten en garage.

Typering:
Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Souterrain:
Kelderruimte (3,24 x 3,68).

Begane grond:
Hal voorzien van moderne tegelvloer, meterkast, moderne toiletruimte I met wandcloset en fonteintje. Aan de straatzijde praktijk/kantoorruimte (circa 13 m2, mogelijk om als woonkamer te gebruiken). Gesloten moderne keuken (3,88 x 3,43) voorzien van kookeiland met inductie-kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, combi-oven, oven koelkast, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de tuin te bereiken te moderniseren achterbouw, bijkeuken voorzien van eenvoudig keukenblok, portaal met toegang naar de kelder, tweede portaal alwaar muurkast, toiletruimte II en eenvoudige badkamer I (1,85 x 2,84) voorzien van douche, wastafel en toilet. Vrijstaande garage (6,69 x 3,32).
Vloerverwarming in salon en keuken, begane grond voorzien van pvc-vloer met uitzondering van de natte ruimten.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer/woonkamer (3,76 x 3,45), slaapkamer/wasruimte (circa 10 m2) voorzien van en aansluiting witgoed, luxe moderne badkamer II (circa 7,5 m2) voorzien van ruime inloopdouche, dubbele wastafel in wandmeubel, wandcloset en elektrische vloerverwarming.
De verdieping is met uitzondering van de natte ruimten voorzien van pvc-vloer.

2e verdieping/zolder/vliering:
Middels vaste trap te bereiken zeer ruime lichte ouderslaapkamer (circa 24 m2) voorzien van vrijstaand ligbad en dubbele wastafel in wandmeubel, pvc vloer, separaat opstelplaats CV ketel (bouwjaar 2021, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1933, gerenoveerd 2021.
Perceeloppervlakte: circa 353 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 127 m2, inhoud circa 508 m3.
Energielabel: G. Van binnenuit geïsoleerd dak, grotendeels dubbele beglazing met kunststof kozijnen, gedeeltelijk vloerverwarming. Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Mogelijk asbesthoudende materialen in hoofddak.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek