Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Eburonenstraat 63

Op een goede, centrale locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, berging, ruime oprit (4 auto’s) en diepe tuin, gelegen in het kerkdorp Rothem, tussen Maastricht en Meerssen.

Typering:
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie te Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen en is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op een steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Begane grond:
Zeer ruime oprit (mogelijk 4 auto’s), ruime entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, trapkast, wandcloset met fonteintje, doorzonwoonkamer (circa 28 m2) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (circa 3.05 X 4.01) voorzien van tegelvloer, aanrechtcombinatie met gaskookplaat, oven, koelkast, wasemkap en aansluiting witgoed, openslaande deur met toegang tot het terras en de tuin gelegen op het noordwesten alwaar berging (3.01 x 3.51).

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer I (3.80 x 3.50) met vaste kasten, slaapkamer II (13 m2) met vaste kasten, slaapkamer III (3.02 x 3.02), geheel betegelde badkamer (2.20 x 1.99) voorzien van ligbad en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime zolder 2 dakramen alwaar opstelplaats CV ketel (bouwjaar 2018, huur Volta).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1972.
Perceeloppervlakte: 305 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 104 m2, inhoud: 437 m3.
Dakisolatie (beperkt), gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek