Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Charles Eijckstraat 34

Op een zeer goede ligging (aan de rand van centrum Meerssen) tussengelegen instapklaar woonhuis met vier slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin op het oosten met achterom.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, lichte doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer en open keuken (circa 35 m2) met moderne keukenblok voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries en combi-oven. Vanuit de woonkamer toegang tot 2de hal alwaar toilet met wandcloset en fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Via de woonkamer toegang tot de tuin met overkapping en buitenberging, gelegen op het oosten via een achterom bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2.26 x 2.25) voorzien van douche, wandcloset en wastafel, slaapkamer I (2.76 x 4.36), slaapkamer II (3.72 x 2.76), slaapkamer III (circa 7 m2). De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte slaapkamer IV (4.18 x 2.76) voorzien van laminaatvloer, opstelplaats CV-ketel (huur Volta 2009), mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine en droger.

Algemeen:
Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: circa 165 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 106 m2, inhoud: circa 365 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, begane grond: dubbele beglazing in houten kozijnen, 1e verdieping: dubbele beglazing in kunststof kozijnen en voorzien van rolluiken.
Energielabel: C.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek