Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Bunderstraat 255

Op een goede locatie (aan de rand van centrum Meerssen) gelegen halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, ruime oprit naar garage en tuin Zuid-West gesitueerd.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, toilet met fonteintje, garderobe ruimte, berging alwaar aansluiting witgoed (tweede entree), ruime L- woonkamer met veel lichtinval (circa 46 m2 incl. keuken) voorzien van allesbrander, open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, spoelbak, wasemkap, koelkast en oven. Vanuit de woonkamer middels tuindeur is de besloten tuin te bereiken, gelegen op het zuidwesten, voorzien van een overkapping (8.56 x 1.87, zijgevel in 2017 vernieuwd) en lichtspots, lichtkoepel en elektrisch zonnescherm, vanuit de tuin is de garage (8.39 x 2.76, dak garage in 2017 vernieuwd) te bereiken voorzien van tegelvloer, elektra, wateraansluiting en kantelpoort. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 5.18 x 3.59), slaapkamer II (3.81 x 3.59), slaapkamer III (circa 9.5 m2), volledige betegelde badkamer (circa 5 m2) voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel, elektrische verwarming, berging (1.83 x 1.76). De eerste verdieping is grotendeels voorzien van parketvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar, ruime overloop ( 4.80 x 3.72) alwaar in muurkast opstelplaats geiser (eigendom), slaapkamer IV (4.91 x 3.05) voorzien van wastafelmeubel. Achter de knieschotten is er volop bergruimte. De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1974.
Gebruiksoppervlakte wonen: 157 m2, inhoud: circa 537 m3.
Perceeloppervlakte: circa 390 m2.
De woning is voorzien van hete lucht verwarming, geiser (eigendom) en houten kozijnen, de slaapkamers op de eerste verdieping hebben dubbele beglazing. De woning is voorzien van een rolluiken.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek