Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Bunderstraat 219

Op een goede locatie (aan de rand van centrum Meerssen) bovenwoning met diepe tuin, 2 ruime inpandige garage/berging (respectievelijk circa 42 m2 en circa 30 m2) geschikt voor hobby of aan huis gebonden beroepen.

Typering:
Dit woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Ruime inpandige garage I (circa 11,0 x 3,86, hoogte 3,4 meter) met poort naar achtergelegen plaats/tuin, ruime inpandige garage/berging II (circa 10,5 x 2,6, hoogte 3,15) portaal, c.v.-ruimte alwaar c.v.-gas (huur, Volta 2018) en trapkast alwaar meterkast, tuin/plaats (circa 20 meter diep) gelegen op het Zuid/Westen.

1e verdieping:
Ruime overloop, toilet, badkamer (2,45 x 1,75) met douche, vaste wastafel en vaste kast, woonkamer (8,27 x 3,89) met open haard, gesloten keuken (2,7 x 3,19) voorzien van gaskookplaat, wasemkap, koelkast, spoelbak en 3 vaste kasten, serre (circa 15 m2) alwaar aansluiting wasmachine, balkon met trap naar tuin/plaats.

2e verdieping:
Ruime overloop/studeerkamer, slaapkamer I (5,36 x 3,9) met dakkapel en vaste kastenwand waarachter een extra berging, slaapkamer II (circa 10 m2) met dakvenster, ruime berging, zolder via vlizotrap.

Zolder:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965.
Gebruiksoppervlakte wonen: 135 m2, inhoud: circa 762 m3.
Perceeloppervlakte: circa 216 m2.
De woning is voorzien van dakisolatie, deels dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Er zijn op diverse elementen van de bouw asbesthoudende materialen verwerkt.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek