Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Bunderstraat 200

Op een goede locatie gelegen sfeervolle jaren ’30 woning met leuke elementen, 2 slaapkamers en een zeer diepe tuin (circa 65 meter diep).

Typering:
Deze woning is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (circa 20 m2).

Begane grond:
Entree met mooie originele tegelvloer en mooi trappenhuis, meterkast, leefruimte (totaal circa 36 m2) bestaande uit: woonkamer met veel lichtinval, middels en-suite deuren is er toegang tot de eetkamer/woonkeuken voorzien van moderne aanrechtcombinatie met eiland, spoelbak, vaatwasser, oven, 5-pits gasfornuis en wasemkap, bijkeuken (3,41 x 2,83) met aansluiting wasmachine en wasdroger, separate moderne toiletruimte met hangtoilet en fonteintje, zeer diepe tuin (circa 65 meter diep), gedeeltelijk betegeld, gelegen op het noorden en met achterom, in de tuin zijn twee bergingen (3,52 x 3,02 en 3,02 x 3,02), in een berging bevindt zich een uitstortgootsteen. De begane grond is deels voorzien van een tegelvloer vloer en deels van een houten vloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,76 x 3,84), slaapkamer II (4,02 x 2,86), moderne sfeervolle badkamer (2,93 x 2,90) alwaar vloerverwarming, dubbele wastafel in meubel, inloopdouche, wandtoilet en ligbad.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder (circa 24 m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, bouwjaar 2017). Mogelijkheid 3e slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1930
Perceeloppervlakte: 612 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 104 m2, inhoud circa 631 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en diversen glas in lood elementen. Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Het dakbeschot is voorzien van asbesthoudende eternietplaten.
Aanvaarding: begin augustus 2022.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek