Opnieuw zoeken

MARGRATEN | van Eynattenstraat 13

In de oude dorpskern van Margraten gelegen halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, serre.

Typering:
Het gezellige Margraten ligt in het prachtige Heuvelland en heeft een rijk verenigingsleven, talrijke sportfaciliteiten en veel voorzieningen, waaronder een supermarkt, basisschool, tandartspraktijk, bakker en horecagelegenheden. Ook de bereikbaarheid laat niets te wensen over. Via de uitvalswegen zijn Bourgondische plaatsen als Maastricht, Valkenburg en Aken gemakkelijk en snel te bereiken. Verder bieden de weidse velden en heuvelachtige bossen tal van recreatiemogelijkheden.

Souterrain:
Vanuit de hal is de provisiekelder (4.51 x 2.06) te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, volledig betegelde toiletruimte met toilet. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de keuken bereikbaar. Woonkamer (circa 28 m2) voorzien van lichte laminaatvloer, gesloten keuken (circa 8m2) met eenvoudig keukenblok, de keuken is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de keuken middels portaal toegang tot serre (3.75 x 3.38) en berging (3.48 x 3.23) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2013). Vanuit portaal en berging toegang tot ruime grotendeels beklinkerde tuin met overkapping.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3.21 x 3.10), slaapkamer II (3.21 x 2.75), slaapkamer III (circa 5 m2) met toegang tot balkon (2.60 x 1.10), slaapkamer IV (3.80 x 2.89), badkamer (1.10 x 2.05) voorzien van douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960
Perceeloppervlakte: circa 290 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 122 m2, inhoud: 462 m3.
De woning is voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, slaapkamers voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek