Opnieuw zoeken

MARGRATEN | Shomonstraat 6

Op een rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, garage, tuin en achterom.

Typering:
Margraten ligt in het prachtige Heuvelland en heeft een rijk verenigingsleven, talrijke sportfaciliteiten en veel voorzieningen, waaronder een supermarkt, basisschool, tandartspraktijk, bakker en horecagelegenheden. Ook de bereikbaarheid laat niets te wensen over. Via de uitvalswegen zijn Bourgondische plaatsen als Maastricht, Valkenburg en Aken gemakkelijk en snel te bereiken. Verder bieden de weidse velden en heuvelachtige bossen tal van recreatiemogelijkheden.

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer alwaar toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Doorzon woonkamer (circa 29 m2) voorzien van parketvloer en open haard (niet in gebruik). Gesloten keuken (8 m2),voorzien van tegelvloer met aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, koelkast, oven, gaskookplaat en wasemkap, aansluitingen witgoed, trapkast alwaar meterkast. Garage (2,79 x 6,21) voorzien van sectionaal poort. Tuin alwaar terras met overkapping en achterom, de tuin is gelegen op het noordwesten.

Eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer, alwaar bergruimte/voormalige doucheruimte (circa 3 m2), slaapkamer I (2,75 x 3,34), slaapkamer II (3,19 x 3,87), beiden voorzien van vloerbedekking, slaapkamer III (2,79 x 3,90) voorzien van laminaatvloer, volledig betegelde badkamer (2,79 x 2,02) voorzien van douche/ligbad combinatie, wastafel, wandcloset, designradiator en vaste kasten.

Zolder:
Middels vlizo trap te bereiken zolderruimte alwaar opstelplaats van CV-ketel (huur, bouwjaar 2014).

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: circa 245 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 100 m2, inhoud: 425 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek