Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Zeguerslunet 9 c

Mooi, ruim en goed afgewerkt appartement (circa 124 m2) met veel lichtinval gelegen op de 2e verdieping van het complex “La Forme” in het prestigieuze stadsdeel Céramique te Maastricht. Het appartement heeft uitzicht over de binnentuin van het appartementencomplex en is bereikbaar via een lift. Verder beschikt het over een berging en een parkeerplaats in de afgesloten ondergrondse parkeergarage.

Typering:
Grenzend aan het stadsdeel Wyck, aan de oostzijde van de Maas, ligt Céramique. In dit nu al fameuze stadsdeel is ‘La Forme’, ontworpen door architect Harry Gulikers, centraal gelegen. Het appartement ligt op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, bibliotheek, station en het centrum van Maastricht. Bushalte op circa 30 meter afstand. Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping.

Souterrain:
Parkeerplaats (nummer 98,) te bereiken middels automatisch bedienbare speedgate, privé berging (1,65 x 4,74) en separaat afsluitbare gemeenschappelijke fietsenstalling.

Begane grond:
Representatieve centrale hal, lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen-unit. Vanuit de hal heeft men tevens toegang tot de fraai aangelegde en gemeenschappelijke semi openbare binnentuin.

2e verdieping:
Representatieve entree voorzien van parketvloer, wandcloset met fonteintje, vanuit de entree gaat men naar de leefruimte (totaal circa 45 m2) bestaande uit woonkamer voorzien van parketvloer, en een semi open keuken met spoelbak, composiet aanrechtblad en voorzien van de volgende apparatuur: keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, diepvries en oven. Afgesloten loggia/eetkamer voorzien van tegelvloer (inpandig balkon). Slaapkamer I (circa 18 m2) en slaapkamer II (circa 11 m2) beide voorzien van vloerbedekking, volledig betegelde badkamer (2,44 x 2,56) met ligbad, badmeubel met spiegel en wasbak, douche, designradiator. Berging (1,62 x 2,06) met witgoedaansluitingen en opstelplaats WTW-installatie en boiler. De eetkamer en de woonkamer zijn op het zuiden georiënteerd en beschikken over een drietal openslaande tuindeuren met frans balkon (waarvan twee dubbele) zodat u maximaal kunt genieten van het buiten en de zon.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m2, inhoud: circa 397 m3.
Het appartement is voorzien van spouwisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en dubbele HR ++ beglazing.
Servicekosten circa € 140,62 per maand (appartement en berging) en € 30,40 (parkeerplek).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek