Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Zeguerslunet 2 c

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 2e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, ruime wintertuin (circa 10 m2) berging en een privéparkeerplaats.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (2,4 x 1,7) gezamenlijke fietsenkelder en de privéparkeerplaats (plaatselijk bekend nummer: 7) in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

2e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 14m2), wandcloset met fonteintje, lichte en ruime woonkamer (circa 36 m2) met aan de zijkant veel lichtinval, aansluitend de wintertuin (circa 12 m2), gesloten keuken (2,69 x 3,07¬ m2) met aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, oven, kookplaat, wasemkap, kleine vaatwasser en spoelbak, berging (circa 2 m2) alwaar opstelplaats WTW en witgoed, slaapkamer I (3,07 x 2,50¬), slaapkamer II (5,16 x 4,00), badkamer (3,13 x 3,07) voorzien van ligbad, douche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel.

De entree/gang, de woonkamer en de wintertuin zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Grotendeels voorzien van screens.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Woonoppervlakte: circa 112 m2 (inclusief 10 m2 wintertuin), inhoud: circa 371 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing, vloerverwarming en een WTW-installatie.
VvE bijdrage:
Appartement: circa € 154,00 per maand.
Berging: circa € 5,19 per maand.
Parkeerplaats: circa € 17,30 per maand.
Totaal: circa € 176,49 per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek