Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Wonen in het Sphinxkwartier Cielo Kavel 19

Cielo: midden in de stad, mét het genot van een tuin 
Cielo is centraal gelegen in de nieuwe woonwijk voor jonge mensen van alle leeftijden en bestaat uit 36 grondgebonden stadswoningen met tuin. Hiervan zijn 24 woningen bestemd voor verhuur en 12 voor verkoop. Met maar liefst zes verschillende type woningen, met een gebruiksoppervlak variërend van 118 – 204 m² sluiten deze woningen naadloos aan bij de wensen van de moderne stedeling. Enkele woningen beschikken over een mooi dakterras.

De woningen zijn gelegen aan karakteristieke binnenstedelijke straten die bovendien autoluw zijn. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Deze is rechtstreeks bereikbaar vanaf de Maagdendries. Nabij de hoeken van Cielo aan De Cassij bevinden zich twee liften die vanaf de straat direct toegang geven tot de parking.

De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. In de vormgeving van het metselwerk van de gevel wordt gerefereerd aan de architectuur van de oude fabrieken en het monumentale Eiffelgebouw: een rationeel raster met licht terugliggende metselwerkvlakken waarin de raamopeningen zijn geplaatst, soms groot, soms klein. 
De gevels hebben een plint van natuursteen, die aansluit op de natuurstenen elementen in de openbare ruimte. De terugliggende metselvlakken refereren aan de stapeling van kopjes of kommetjes zoals die vroeger op deze plaats door Sphinx werden geproduceerd.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek