Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Witmakersstraat 12 D

In het centrum van Maastricht gelegen luxe penthouse van circa 105 m2 met zonnig terras op het zuiden, lift, berging en één parkeerplaats in de parkeerkelder. Geschikt als woning voor eigen gebruik, beleggingsobject of als pied-à-terre.

Typering:
Het complex ‘’Jardin de Florence’’ is gelegen in een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern (Quartier Latin). Het uitzicht is gericht op de binnentuinen van het appartementencomplex met zon op het zuiden. Het gehele wooncomplex en tuin is afgesloten en alleen toegankelijk door middel van toegangshekken. Op loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve Vrouwe plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater. Het gehele wooncomplex en binnenhof is afgesloten en alleen toegankelijk middels de poort aan de straatzijde. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen (Aken) en Maastricht Aachen Airport. Bushaltes liggen op loopafstand.

Souterrain:
Berging (2,5 x 1,6) en parkeerplaats (plaatselijk bekend als nummer 34) in afgesloten parkeergarage bereikbaar.

Begane grond:
De centrale entree met brievenbussen en toegang tot de lift.

3e verdieping:
Ruime representatieve entree (circa 7,5 m2) wandcloset met fonteintje, riante woonkamer (circa 40 m2) met zonnig balkon (circa 6 m2) met elektrisch bedienbaar zonnescherm en met uitzicht over de daken van tegenovergelegen monumentale woningen, keuken (circa 7 m2) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven, combi magnetron/oven, vaatwasser, spoelbak, keramische kookplaat en wasemkap, naastgelegen bergruimte alwaar C.V. gas HR 2019 (eigendom), slaapkamer 1 (circa 21 m2), slaapkamer 2 (circa 14 m2) badkamer (circa 9 m2) voorzien van ligbad, douche, 2 vaste wastafels, toilet en aansluiting wasmachine en droger.

De woning is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1992.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 105 m2, inhoud: 329 m3.
Appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing, airco en terrasverwarming.
Servicekosten appartement: € 223,00 per maand.
Servicekosten parkeerplaats: € 40,00 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek