Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Westrand 29

Op een kindvriendelijke locatie in de geliefde wijk Amby, sfeervolle gemoderniseerde ruime instapklare vrijstaande woning ontworpen door Architect Gerard Snelder, met L- vormige woonkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers en kantoor/studieruimte op begane grond, ruime garage en een ingesloten tuin en vrij uitzicht aan voorzijde over natuurgebied en Hoeve Severen.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Souterrain:
Provisiekelder (4,18 x 2,70), waskelder (3,65 x 3,61) met wasmachineaansluiting, CV-installatie (eigendom 2017) en vloerverwarmingsunit.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, hangcloset met fonteintje, kantoor/studieruimte (3,23 x 2,91) ruime woonkamer (41m²) voorzien van een eiken parket vloer met vloerverwarming, openhaard en nieuwe openslaande deuren met toegang naar de tuin. Vernieuwde openkeuken (bwj. 2017) voorzien van luxe inrichting en apparatuur: voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, combimagnetron, spoelbak met Quooker en vaatwasser. De tuin is gelegen op het oosten en is voorzien van diverse terrassen en een zitkuil met haard. Ruime garage (7,28 x 2,97) en tuinberging. Gehele begane grond met uitzondering van kantoor/studieruimte is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met een lichtkoepel, separaat toilet, badkamer I voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel in badmeubel en design handdoekradiator ( 2,49 x 1,78), slaapkamer I (circa 13m2), slaapkamer II (circa 13m2) met rolluiken, slaapkamer III (circa 12m2) met rolluiken en met 2 vaste bergkasten, slaapkamer IV (circa 15m2) met toegang naar het balkon en de privé badkamer (circa 12 m2) voorzien van vrijstaand ligbad, inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel. Gehele verdieping met uitzondering van de badkamers en toilet is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1961.
Perceeloppervlakte: 438 m2.
De woning staat op de planologisch erfgoedlijst van Maastricht, Beschermd Monument/Gemeentewet.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 158 m2, inhoud: circa 612 m3.
De woning is in 2010 voorzien van een nieuwe dakbedekking met dakisolatie, gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen allen voorzien van dubbele beglazing. Diverse rolluiken, de ramen aan de voorzijde van het huis zijn voorzien van zonnescreens. De woning is in 2017 gemoderniseerd.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs en Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek