Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Waltwilderstraat 24

In de jonge wijk ‘Hazendans” is deze moderne vrijstaande villa gelegen met 5 slaapkamers, moderne keuken en riante tuin op het westen.

Typering:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke en jonge wijk ‘Hazendans’ aan de westrand van Maastricht. Aan de noordzijde van de wijk ligt recreatiegebied De Dousberg met onder andere een health-center, een golfterrein, veel openbaar groen en voldoende wandelmogelijkheden. In bestaande, aangrenzende wijken liggen drie winkelcentra, waaronder het stadsdeelcentrum 'Brusselsepoort'. Ook voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn hier ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad eenvoudig te bereiken. Door de uitgekiende ligging combineert het plan Hazendans de voordelen en het comfort van de binnenstad met de rust en ontspanning van het platteland.

Souterrain:
Ruimte I (circa 38 m2 alwaar opstelplaats CV-ketel (bouwjaar 2003, eigendom) en boiler gasgestookt door ketel (bouwjaar 2003, eigendom), ruimte II (10,47 x 3,58) en ruimte III (4,88 x 2,56). Het gehele souterrain is voorzien van een grindvloer.

Begane grond:
Ruime entree voorzien van toiletruimte, gedeeltelijk betegeld met wandcloset en fonteintje, meterkast, zeer ruime woonkamer (circa 66 m2) met veel lichtinval, gashaard en een schuifpui welke toegang biedt tot de tuin. Moderne open keuken voorzien van spoelbak, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat met ingebouwde afzuigvoorziening Bora, combi-oven en oven, werkkamer/slaapkamer I (3,59 x 3,62) en bijkeuken (3,75 x 2,43) alwaar aansluiting wasmachine en wasdroger, ruime volledig betegelde garage ( 6,58 x 3,52) met eenvoudige aanrechtcombinatie en sectionaal poort. De zeer riante tuin is voorzien van terras met een overkapping (5,89 x 2,91) met lichtkoepels, er is een tuinhuis, en is gesitueerd op het westen. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De deuren beneden zijn extra breed (levensloopbestendig).

1e verdieping:
Open overloop met grote raampartijen, slaapkamer II (6,21 x 3,75) met frans balkon, slaapkamer III (3,76 x 3,60), slaapkamer IV (3,75 x 3,60) en slaapkamer V (circa 8 m2), moderne badkamer (3,60 x 2,67) voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in meubel met spiegelkast, separate toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje. De gehele 1e verdieping is voorzien van grindvloer, met uitzondering van de badkamer en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003 (volgens Bag viewer)
Perceeloppervlakte: 719 m2.
Woonoppervlakte: circa 202 m2 (excl. souterrain van 91m2), inhoud: circa 1.135 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie en vloerisolatie, dakisolatie, aluminium kozijnen met dubbel glas. Alle ramen zijn voorzien van horren en/of elektrische screens (door domotica bestuurbaar evenals de buitenverlichting). Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek