Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Waldeck Pyrmontstraat 7

Goed onderhouden sfeervolle ruime jaren dertig woning gekenmerkt door hoge plafonds en authentieke glas-in-lood elementen met 3 ruime slaapkamers, achtertuin met achterom en tuinberging.

Typering:
Dit karakteristiek herenhuis is in de wijk ‘’Wyckerpoort’ gelegen, in de kindvriendelijke en lommerrijke Waldeck Pyrmontstraat. De ligging is subliem, binnen enkele minuten loopt u het hippe stadsgedeelte “Wyck” in. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder “de Groene Loper” het ziekenhuis MUMC+, NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (4,15 x 1,87) alwaar witgoedaanlsuiting. Begane grond: Mooie hal/ entree met originele voordeur en authentieke terrazzo vloer alwaar toiletruimte. Gesloten keuken eveneens voorzien van authentieke terrazzo vloer en voorzien van vaatwasser, koelkast en 4 pits gaskookplaat. Sfeervolle eetkamer (circa 12 m2) met ensuite glas-in-lood-deuren naar de lichte woonkamer (circa 15 m2). De eetkamer en woonkamer zijn beiden voorzien van een mooie massief houten eikenvloer. Vanuit de woonkamer heeft men middels openslaande tuindeuren voorzien van glas-in-lood toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden met tuinberging en achterom. Vanuit de keuken is de tuin eveneens toegankelijk.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 14 m2) met vaste kast, slaapkamer II (3,98 x 3,62) met vaste kast, badkamer (3,03 x 2,07) voorzien van ligbad, wastafel, toilet en vaste kast met toegang tot het balkon (2,07 x 1,15). De 1e verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van een mooie houten grenen vloer.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer III (4,65 x 3,63) met berging in knieschot, wastafel, twee dakvensters een een dakkapel , CV-ruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2014) en witgoedaansluiting.
De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1940
Perceeloppervlakte: 88 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 113 m2, inhoud: 462 m3.
De woning is grotendeel voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
De verdiepingsvloeren zijn van beton en het dak is geïsoleerd met glaswol.
Parkeren middels vergunning in de straat.
Energielabel: F
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek