Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Waldeck Pyrmontstraat 22

Unieke kans voor de liefhebber in een van de mooiste straten van Maastricht-Oost! Sfeervolle en ruime instapklare jaren dertig woning met 4 slaapkamers, mooie kelder, voor- en achtertuin, achter- en zij ingang en tuinberging.

Typering:
Gelegen in de wijk ‘’Wyckerpoort’’ ligt dit karakteristieke half vrijstaand statig herenhuis. Het huis staat op een ruim perceel van 204m2 in de kindvriendelijke en lommerrijke Waldeck Pyrmontstraat. De ligging is subliem, binnen enkele minuten loopt u het hippe stadsgedeelte “Wyck” in. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder “de Groene Loper” het ziekenhuis MUMC+, NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Kelder:
Overloop (circa 9,5 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, wijnkelder (circa 8 m2) alwaar close in boiler, hobby/feestkelder (circa 30 m2) met bar.

Begane grond:
Beklinkerde voortuin, mooie karakteristieke voordeur en lichte entree voorzien van tegelvloer, wandcloset met fonteintje, lichte en mooie woonkamer (circa 37 m2, plafondhoogte circa 2,95 m) voorzien van een duurzame vloer met eikenhouten toplaag, open haard en openslaande tuindeuren. De keuken staat in verbinding met de woonkamer en is voorzien van dezelfde tegelvloer als in de hal met vloerverwarming. Voorzien van een moderne witte aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad, koelkast, diepvries, grote oven, vaatwasser, spoelbak, 5 pits gaskookplaat en wasemkap, achtertuin (circa 10 meter diep en 6,5 meter breed), tuinberging (2,8 x 1,70).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,38 x 3,98) met erker, slaapkamer II (3,55 x 4,00) alwaar toegang tot balkon achterzijde, slaapkamer III (circa 8 m2), witte nette badkamer (2,00 x 1,96) met ligbad/douchecombinatie en vaste wastafel. De 1e verdiepingsvloer is voorzien van een duurzame vloer met eikenhouten toplaag.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken alwaar overloop met dakkapellen, berging in knieschot en hoogrendement HR c.v.-gas (eigendom, 2011) schitterende slaapkamer IV (6,1 x 3,95) met dakkapel, dakvenster en berging in knieschot. Plafond tot in de nok. De 2e verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1940.
Perceeloppervlakte: 204 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 143 m2, inhoud: 686 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (nageïsoleerd) , spouwmuurisolatie (nageïsoleerd), dubbele beglazing in deels houten en deels kunststof kozijnen.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Energielabel: A.
Aanvaarding: 1 november 2021.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek