Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Volksplein 24

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

Op een mooie locatie, nabij het centrum en de “Hoge Fronten”, tussengelegen “jaren dertig” woning met mooie oude elementen als glas-in-lood, hoge plafonds, authentieke trap en paneel deuren, 3 slaapkamers en een ruime stadstuin (25 meter diep).

Typering:
Deze woning, getekend door de Amsterdamse School, is gelegen aan een rustig doch levendig plein, nabij de oude stadskern van Maastricht, de vestingwerken en wandelgebied “Hoge Fronten”. Op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen en het bruisende centrum van Maastricht. (op 7 minuten lopen sta je midden op het Vrijthof). Ook uitvalswegen naar Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken, zijn goed bereikbaar. In de nabijheid is er een directe bus verbinding naar het centraal station.

Souterrain:
Ruimte I (1,76 x 1,99), ruimte II (1,76 x 4,26), ruimte III (2,46 x 4,26) alwaar aansluiting wasmachine, wasdroger en opstelplaats CV-combiketel (huur, bouwjaar 2019).

Begane grond:
Entree voorzien van mooie authentieke tegelvloer, meterkast, garderobekast, toiletruimte met toilet en fonteintje, doorzon woonkamer (circa 36 m2) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (circa 10,5 m2) voorzien van travertinvloer en aanrechtcombinatie met spoelbak, vaatwasser, gaskookplaat en wasemkap. Vanuit de keuken toegang tot gezellige tuinkamer (2,71 x 4,63). Vanuit tuinkamer en woonkamer middels openslaande deuren toegang tot de ruime stadstuin met berging gelegen op het Noordoosten.

1e verdieping:
Overloop voorzien van authentieke vloer en 2 wandkasten, separaat toilet, slaapkamer I (2,71 x 3,27) voorzien van authentieke houten vloer, slaapkamer II (3,47 x 4,32) voorzien van wandkast en authentieke houten vloer, slaapkamer III (4,22 x 4,44) voorzien van 3 wandkasten en laminaatvloer, badkamer (1,94 x 2,54, 2016) alwaar ligbad-douchecombinatie, dubbele wastafel en designradiator.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1924.
Perceeloppervlakte: 228 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 125 m2, inhoud 556 m3.
Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (m.u.v. glas in lood ramen, deze zijn voorzien van een voorzetraam) en dakisolatie. Parkeervergunning: € 12,-- per kwartaal.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek