Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Via Regia 136 B

Op een zeer goede locatie aan de rand van het centrum van Maastricht gelegen appartement met lift op de 1e verdieping balkon zuidwest gelegen en privé berging.

Typering:
Deze geliefde appartementen hebben een centrale ingang en zijn via trap, lift en galerij te bereiken. Het Victoria Regia complex is gesitueerd aan de Via Regia met aan de voorzijde veel groenvoorziening en voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Maastricht is per bus (aan overzijde), fiets en auto snel te bereiken. Het grote winkelcentrum “Brusselsepoort” ligt aan de overzijde van het appartementencomplex en heeft een ruim aanbod aan winkels en supermarkten.

Souterrain:
Privé berging nummer 136 B (3,0 x 2,5, hoogte 2,43) en gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond:
Centrale entree/hal met brievenbussenunit en bellentableau en intercom. Alle algemene deuren zijn toegankelijk met automatische deuropeners. Toegang tot de verdiepingen middels lift en trappenhuis.

1e verdieping:
Entree/gang appartement (circa 8 m2) met intercom, gesloten keuken (3,02 x 2,20) voorzien van aanrechtcombinatie voorzien koelkast, vaatwasser, spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en kastruimte, bijkeuken (circa 2 m2) alwaar aansluiting wasmachine, slaapkamer (2,89 x 4,30), geheel betegeld toilet met fonteintje, geheel betegelde badkamer (1,68 x 1,65) voorzien douche en vaste wastafel, L-vormige woonkamer (circa 30 m2), ruim balkon (circa 5,5 m2) zuidwest gelegen voorzien zonnescherm.

Gehele appartement is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van badkamer en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 66 m2, inhoud circa 211 m3.
Hardhouten kozijnen deels voorzijde dubbele beglazing.
VVE kosten € 316,24 per maand inclusief voorschot warmtelevering.
Energielabel: D
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek