Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | van Hamalstraat 5

Te renoveren en te moderniseren half vrijstaande woning in het Maastrichtse kerkdorp Borgharen met uitbouw en 3 slaapkamers, oprit, diepe garage (circa 11 meter diep) en diepe tuin.

Typering:
Borgharen is gelegen op ca 4 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de aansluitingen op de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik binnen handbereik zijn. In het dorp zijn voldoende voorzieningen voor het eerste levensonderhoud aanwezig. Deze plek biedt, mede vanwege de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, een plezierig woon- en leefklimaat in een gemêleerde gemeenschap. Souterrain: Provisiekelder (circa 10 m2)

Begane grond:
Voortuin, oprit, entree, toilet met fonteintje, vaste kast, meterkast, leefruimte (totaal circa 50 m2) bestaande uit woonkamer, keuken (gedateerd) en uitbouw met schuifpui, garage (11,16 x 2,7) en achtergelegen berging (circa 5 m2, diepe tuin

1e verdieping:
Overloop, nette badkamer (circa 6,5 m2) voorzien van wandcloset, ligbad en vaste wastafel in badmeubel, slaapkamer I (3,36 x 3,57) met laminaatvloer en balkon, voormalige badkamer/berging/wasruimte (circa 2 m2), slaapkamer II (3,09 x 2,68) voorzien van vaste kast en laminaatvloer, slaapkamer III (circa 6 m2)

2e verdieping:
Bergzolder via vlizotrap alwaar, c.v.-gas huur Hesi (2016).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: circa 315 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 108 m2, inhoud: circa 582 m3.
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing (in deels houten en deels kunststof kozijnen) en diverse rolluiken. Het plafond van de garage en de berging is voorzien van een asbesthoudend plafond. De zoldervloer en een deel van de wanden zijn voorzien van asbesthoudend zeil.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek