Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | van Eyckstraat 8

Uiterst charmante, energiezuinige tussenwoning gelegen in een rustige, kindvriendelijke en gezellige woonwijk om de hoek van het historische stadscentrum van Maastricht. Deze monumentale jaren '30 woning bestaat uit 3 slaapkamers, een achterom, berging en leuke ruime tuin (10 meter diep en 9,5 meter breed) gelegen op het Noord-Westen.

De woning heeft energielabel A en is volledig gasloos en vrij van radiatoren. Door middel van een warmtepompsysteem, met wand- en plafondverwarming, is het in de winter en zomer continu 21 graden. Hetgeen zorgt voor maximaal comfort en een lage energierekening (ca €110,- per maand).

Typering:
Gelegen in de wijk Boschpoort aan de noordzijde van de gemeente Maastricht, ingesloten tussen de Maas en de doorgaande weg naar België. De wijk is gesitueerd op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum, waar veel (winkel) voorzieningen aanwezig zijn en nabij cultuurcluster Timmerfabriek (bioscoop, poppodium en filmhuis). Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen. Woning is in 2010 volledig gerenoveerd en duurzaam ingericht (warmtepomp, gasloos).

Begane grond:
Entree/hal, meterkast (elektra en water) en toiletruimte met wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer (circa 46 m2) inclusief open keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, diepvries, elektrische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, close in boiler, spoelbak en vaatwasser, bijkeuken (circa 3,5 m2) alwaar aansluiting witgoed. Via de keuken en de woonkamer heeft men toegang tot de tuin alwaar terras, tuin, berging (2,55 x 1,87) en achterom.

De gehele begane grond is voorzien van mooie laminaatvloer. Tuin is bereikbaar via keuken en kamer via twee dubbele openslaande tuindeuren.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (11m2), slaapkamer II (11,5 m2), slaapkamer III (14,5 m2), aparte toiletruimte met wandcloset en fonteintje, ruime badkamer (circa 8,5 m2) voorzien van ligbad, douche en dubbele vaste wastafel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer (met uitzondering van badkamer en toiletruimte).

2e verdieping:
Middels vlizo trap te bereiken zolderverdieping alwaar bergruimte (betreft de gehele oppervlakte van de woning) en opstelplaats WTW-installatie en warmtepomp (warmte in de winter en koeling in de zomer).

Algemeen:
Bouwjaar: 1936, gerenoveerd in 2010 (inclusief gedeeltelijk nieuwe achtergevel).
De woning is een rijksmonument.
Perceeloppervlakte: 180 m2.
Woonoppervlakte: circa 116 m2, inhoud: circa 494 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (van binnenuit geïsoleerd), gevelisolatie (van binnen uit) dubbele beglazing (HR++glas), plafond- en wandverwarming. Parkeren middels parkeervergunning (slechts €47,76 per jaar), bezoekers via pasjes systeem.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek