Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Valkenierstraat 9

Vraagprijs € 329.000,- k.k.

Nabij de Maas en op loopafstand van centrum Maastricht gelegen zeer mooi afgewerkte woning met besloten tuin en ruime berging. Tevens voorzien van 10 zonnepanelen en verschillende airco’s!!!

Typering:
Gelegen in de wijk Boschpoort, ten noorden van het historische stadscentrum, tussen de Maas en de doorgaande weg naar België. De wijk is gesitueerd op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum, waar veel voorzieningen aanwezig zijn zoals winkels, horeca, basisscholen, het Sphinxkwartier met het poppodium Muziekgieterij, het filmhuis Lumière en de bioscoop Pathé. Het centraal station Maastricht ligt op 10 minuten fietsafstand. Goede autobereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast, wandcloset, woonkamer (circa 35 m2, met airco) alwaar onder ander een mooie aanbouwkeuken met kookeiland, spoelbak, inductie kookplaat met afzuiging, cooker, vaatwasser, oven, combioven/magnetron, koelkast en diepvries, overdekt terras (5,8 x 2,7) met elektrisch zonnescherm, tuin (8,4 x 5,8) berging 1 (2,65 x 1,85) berging 2 (2,45 cx 3,5) alwaar aansluiting wasmachine.

De begane grond is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, met inbouwspotjes in plafond, slaapkamer 1 (2,95 x 2,1) alwaar 2e aansluiting wasmachine, c.v.ruimte alwaar c.v.gas (huur circa 2013), badkamer (2,56 x 2,0) met inloopdouche, vaste wastafel in meubel, wandcloset en designradiator, slaapkamer 2 (3,0 x 3,65) met airco en slaapkamer 3 (4,0 x 2,85) met airco.

De verdiepingsvloer is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1993
Perceeloppervlakte: 123 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 81 m2, inhoud circa 326 m3 (inclusief de bergingen ad 55 m3).
Energielabel: A, voorschot gas en elektra (2021) Euro 100,-- per maand.
De woning is voorzien van horren, elektrische rolluiken, dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en vloerisolatie (begane grond).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek