Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Tuindersstraat 5

In de geliefde buurt Sint Pieter gelegen mooie sfeervolle hoekwoning met veel lichtinval, 3 slaapkamers, dakterras, ruime L-vormige woon/eetkamer met direct tuincontact door middel van openslaande tuindeuren, tuin in Franse stijl aangelegd en gesitueerd op het Zuid-Oosten.

Typering:
Deze woning is gelegen in de gewilde wijk ‘’Sint Pieter’’ vlakbij alle voorzieningen en uitvalswegen, op loopafstand van het Maastrichtse stadscentrum en op enkele minuten lopen van het natuur- en wandelgebied Sint Pietersberg.

Souterrain:
Provisiekelder (3.00 x 2.43) met witgoed aansluitingen (wasmachine en droger).

Begane grond:
Hal voorzien van plavuizen vloer, meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje, mooie glas in lood scheidingswand met deur naar de woonkamer. L-vormige woon en eetkamer (circa 40 m2) voorzien van lichte parketvloer, de openslaande tuindeuren geven toegang tot de tuin welke in Franse stijl is aangelegd met een tuinberging (3,00 x 2,00), deze tuin is gesitueerd op het Zuid Oosten en tevens bereikbaar middels een achterom. De sfeervolle gesloten keuken (2,44 x 3,39) voorzien van plavuizen vloer en aanrechtcombinatie met granieten blad, koelkast, combi-oven, vrijstaand 5-pits gasfornuis en afzuigkap en muurkast.

1e verdieping:
Overloop met berging/kast, slaapkamer I (3,04 x 2,80) met toegang tot dakterras (1,07 x 3,73), slaapkamer II (3,06 x 3,86) met inbouwkasten, slaapkamer III (2,48 x 3,08) met muurkast, badkamer (2,38 x 3,53) volledig betegeld, voorzien van ligbad, douche, wastafel, wandcloset en bidet. De gehele bovenverdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Zolder/vliering:
Middels vlizotrap toegang tot vliering (hoogte 1,63) alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, 2019).

Algemeen:
Bouwjaar: 1957.
Perceeloppervlakte: circa 220 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 111 m2, inhoud: circa 461 m3.
De woning is voorzien houten kozijnen (2003) met dubbele beglazing.
Energielabel: E.
Parkeervergunning: € 50,= per jaar.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek