Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Tongerseweg 96

Tussengelegen instapklare karakteristieke woning gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Maastricht, voorzien van 3 slaapkamers, ruime onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin. De woning heeft diverse karakteristieke elementen.

Typering:
Deze woning is gelegen in Maastricht West aan de stadsrand van Maastricht en de stadsparken en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede de oude binnenstad van Maastricht. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Kelder, ruimte I (2,01 x 1,83), ruimte II (circa 9 m2), ruimte III (4,22 x 2,62).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van mooie tegelvloer, meterkast, toiletruimte voorzien van hangtoilet en fonteintje. Doorzon woonkamer (circa 36m2) voorzien van laminaatvloer, gesloten keuken (4,25 x 2,77) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, koelkast, oven, vaatwasser, en afzuigkap. Middels schuifpui vanuit de woonkamer is de tuin met ruime overkapping (circa 21 m2) te bereiken. De tuin is ook te bereiken via de keuken. De tuin is onderhoudsvriendelijk en fraai aangelegd. Keuken, gang en toilet zijn voorzien van een mooie tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop voorzien van lichtkoepel en berging alwaar aansluiting witgoed, separaat modern toilet met wandcloset, slaapkamer I (2,78 x 2,00), slaapkamer II (4,27 x 4,46) voorzien van vaste kasten, authentieke schouw en airconditioning, slaapkamer III (4,33 x 3,49) is voorzien van authentieke schouw, airconditioning en vaste kast. Betegelde moderne badkamer (2,74 x 3,24) voorzien van ligbad, ruime inloopdouche met glaswand, dubbele wastafel en vaste badkamermeubel, (CV-ketel eigendom bouwjaar 2018). De gehele 1e verdieping is voorzien van frisse laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Dak:
Middels vlizotrap inpandig te bereiken plat dak alwaar 16 stuks zonnepanelen eigendom.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1923.
Perceeloppervlakte: 186 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 127 m2, inhoud: circa 558 m3.
Dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, 16 stuks zonnepanelen (eigendom).
Beschermd Gemeentelijk Monument.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek