Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Tongerseweg 396 A

Vrijstaand geschakelde goed onderhouden woning met 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3e slaapkamer) in het charmante kerkdorp Wolder. Met ruime vrijstaande garage, eigen oprit (ideaal voor kantoor of praktijkruimte aan huis). Ruime tuin en terras uitkijkend op de karakteristieke Lammergierstraat alwaar een extra garage.

Typering:
Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen in het charmante kerkdorp Wolder in Maastricht. Wolder is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. De woning ligt op 5 minuten fietsen van het Vrijthof. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Provisiekelder circa 8 m2.

Twee garages:
Naast de woning aan de voorzijde is een halfvrijstaande garage (6.84 x 3.54) deze werd in 1988 gebouwd en is voorzien van een aanrechtblok en witgoed aansluiting. De vliering is via een vlizotrap te bereiken. Deze ruimte is zeer geschikt om in te richten als kantoor of praktijkruimte. De tweede garage circa 14m2, heeft 2 verdiepingen en is vanuit de tuin bereikbaar en gelegen aan de Lammergierstraat.

Begane grond:
Zeer lichte ruime entree door glazen wand met woonkamer, open trap naar eerste verdieping. Ruime woonkamer en keuken circa 40 m2 met een mooie leistenenvloer. Eenvoudige witte open keuken, granieten aanrechtblad voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Naast de keuken bevind zich een berging met toegang tot geheel betegeld toilet met fonteintje. Via openslaande deur komt men in de ruime tuin met overdekt terras en vrijstaand stenen berging. Zowel het terras als de gehele tuin hebben vrij uitzicht.

1e verdieping:
via een ruime overloop komt men bij slaapkamer I (3.10 x 4.41) met een vaste kastenwand. Slaapkamer II (3.66 x 3.70) met toegang tot het balkon (over de volledige lengte van het huis). Badkamer (2.78 x 2.48) geheel betegeld met douche, vaste wastafel, wandcloset en design radiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.

2e verdieping:
Ruime zolderkamer (alwaar de mogelijkheid is voor een 3e slaapkamer) te bereiken via vaste trap, met Velux dakraam, opstelling CV Combiketel (Nefit Ecomline HR) eigendom bouwjaar 2005, aansluiting witgoed en toegang tot bergkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1961
Perceeloppervlakte: 488 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 120 m2, inhoud: circa 454 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie en dubbel glas.
Er is asbest verwerkt in de garage.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek