Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Tongerseweg 257

Vrijstaand geschakelde jaren ’20 woning met authentieke elementen zoals terrazzo vloeren, marmeren schouwen, gipsornamenten en houten trappenhuis. De woning is gelegen op een goede locatie nabij het centrum van Maastricht, voorzien van 3 slaapkamers en diepe tuin met achterom.

Typering:
Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen in de fraaie wijk Campagne in Maastricht. Campagne is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet; de woning ligt op 5 minuten fietsen van het Vrijthof. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Kelderruimte I (3.23 x 4.17) en kelderruimte II (2.50 x 4.17) alwaar CV-opstelplaats (huur 2019). Begane grond: Lange mooie entree/hal met tussendeur en veel licht inval en voorzien van authentieke terrazzo vloer, gipselementen op plafond en houten trap naar de eerste verdieping en stenen trap naar de kelder. Toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Woonkamer (circa 8.71 x 4.09) met houten vloer, grote openhaard en toegang doormiddel van openslaande deuren naar de tuin. Keuken (3.03 x 4.05) met terrazzo aanrechtcombinatie. Ook via de keuken is er toegang tot de tuin. De diepe tuin is op het Zuid/Oosten gelegen, vrijstaande stenen tuinberging (4.06 x 2.33).

1e verdieping:
Slaapkamer I (3.60 x 4.37) met erker en authentieke marmeren schouw en vaste wastafel, slaapkamer II (3.88 x 4.23) eveneens met een authentieke marmeren schouw en vaste wastafel. Volledig betegelde badkamer (3.18 x 2.09) met separate douche en ligbad. Vaste wastafel en toilet.

De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels eveneens authentieke houten trap te bereiken tweede verdieping, slaapkamer III (circa 20 m2) met witte houten vloer en veel lichtinval door groot zolderraam en berging in de knieschotten. Bergzolder (circa 9 m2).

Algemeen:
Bouwjaar: 1925.
Perceeloppervlakte: 340 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 162 m2, inhoud: 715 m3.
Houten kozijnen en enkel glas, diverse rolluiken, met zand afgevulde olietank met KIWA certificaat, mogelijk asbest houdend materiaal verwerkt in het dakbeschot van het schuurtje.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek