Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Secretaris Wijnandsstraat 25

In de populaire Maastrichtse woonwijk Scharn gelegen gemoderniseerde jaren ’30 woning met diverse karakteristieke elementen (zoals glas-in-lood ramen), 4 slaapkamers en tuin met berging en achterom, gelegen op het zuiden.

Typering:
Deze sfeervolle woning is gelegen in de directe nabijheid van diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen. Scharn ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum van Maastricht, de bereikbaarheid van de A2 en de Maastrichtse ringweg (N278) is goed.

Souterrain:
Kelderruimte I (4,44 x 1,75), kelderruimte II (circa 26 m2).

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, wandcloset (2008), mooie woonkamer (totaal circa 36 m2) voorzien van erker (en glas in lood), parketvloer, convectorput en kunststof schuifpui, moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi magnetron/oven, vaatwasser, spoelbak, gaskookplaat en wasemkap (met filter), mooie tuin met terras op het zuiden (circa 12,5 diep en 6,0 breed), elektrisch bedienbare zonwering (2016) over de breedte van het terras, berging (2,77 x 1,77) en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,64 x 3,60) moderne badkamer (2,35 x 1,96, 2019) alwaar inloopdouche, ligbad en vaste wastafel, slaapkamer II (3,97 x 3,15) en slaapkamer III (2,96 x 2,52). De gehele eerste verdieping is voorzien van houten vloer met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Mooie (ouder)slaapkamer IV (circa 22 m2) voorzien van parketvloer, dakkapel en berging in knieschot, CV-gas HR combi 2018 (eigendom). De tweede verdieping is voorzien van een houten vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1937
Perceeloppervlakte: 138 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 118 m2, inhoud: circa 497 m3
Energielabel: E (na het verkrijgen van het energielabel is de CV ketel nog vernieuwd)
De woning is voorzien van dubbele beglazing met deels hard houten kozijnen en deels kunststof kozijnen, voorzien van diverse rolluiken, dakisolatie (na geïsoleerd).
Aanvaarding: 1 augustus 2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek