Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Schaelsbergerbosch 10

Op een uitstekende locatie in “Vroendaal” gelegen royaal herenhuis voorzien van luxe en comfort. Deze instapklare woning beschikt over 4slaapkamers, inpandige garage, ruime oprit en ruime carport en een mooie tuin gelegen op het Zuiden.

Typering:
Deze mooie en direct instapklare woning is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden. Universiteit en academisch ziekenhuis op fiets afstand. Het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

Begane Grond:
Ruime carport en oprit, mooie entree met vide, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje, garderobe en meterkast. Leefruimte (totaal circa 54 m2), bestaande uit een woonkamer (6,82 x 5,39) met over de volle breedte een schuifpui naar de aangelegde tuin op het zuiden, mooie leefkeuken (circa 17 m2) alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, spoelbak, vaatwasser, koelkast en diepvries. Bijkeuken (2,46 x 1,50) met aansluitmogelijkheden wasmachine en droger. Garage (5,68 x 2,98) voorzien van betegelde vloer en elektrische poort, aangelegde tuin met terras en zonnescherm. De begane grond is voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming (keuken en woonkamer).

1e verdieping:
Overloop/sfeervolle vide met veel lichtinval, slaapkamer I (3,90 x 3,43) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer II (3.46 x 3.29), slaapkamer III (4,28 x 3,29) voorzien van trapkast, badkamer (3,29 x 2,31) voorzien van douche, ligbad, vaste kasten en dubbele vaste wastafel, separate toilet. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Badkamer is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap, alwaar slaapkamer IV (4,38 x 3,01) voorzien van laminaatvloer, zolderberging, alwaar cv-gas (eigendom, 2011) met zonneboiler en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 2002
Perceeloppervlakte: 282 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 153 m2, inhoud: 583 m3 inclusief garage
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie, rolluiken, diverse screens, zonnescherm.
Er zijn zonnepanelen op het dak voor waterverwarming.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek