Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Rijksweg 31 B

Op een fraaie locatie aan de rand van de Nieuwbouwwijk “Vroendaal” gelegen deze royale instapklare moderne stadsvilla met riant kantoor, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een mooie aangelegde tuin met terras en luxe terrasoverkapping met berging, op het oosten gesitueerd.

Typering:
Deze mooie luxe comfortabele woning is hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen en optimaal geïsoleerd en gelegen nabij alle voorzieningen zoals diverse winkels, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), het Academisch Ziekenhuis (UMC+), goede uitvalswegen richting (historisch) centrum en de A2, tevens diverse recreatie mogelijkheden en openbaar vervoersmogelijkheden aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Centrum binnen 10 minuten met de fiets bereikbaar.

Begane grond:
Ruime entree met hardhouten witte trapopgang naar de eerste verdieping. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, middels een grote glazen stalen taatsdeur heeft u toegang tot de riante L-vormige woonkamer (circa 65m2) met vloerverwarming en mooie witte gietvloer, de woonkamer is verdeeld in een zit- en eetkamergedeelte en een ruime luxe open keuken, ruime zitkamer van (circa 7.86 x 4.86 m) met veel daglicht toetreding door de grote schuifpui aan de achterzijde, eetkamer van (circa 4.00 x 3.50 m) de open keuken van (circa 4.82 x 2.50 m) is voorzien van een luxe keukeninrichting met granieten keukenblad, kookeiland met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combi oven/magnetron, heteluchtoven, koelkast en close-in boiler (eigendom).

Via de centraal gelegen hal heeft u aan de linkerzijde ook via een grote stalen taatsdeur, toegang tot een extra leefruimte waar een kantoor is gecreëerd van (5.97 x 3.00 m) met voor de woning de oprit met 2 parkeerplaatsen, via het kantoor bereikt men de bijkeuken. Via de schuifpui van de zitkamer, de bijkeuken en via de aan de linkerzijde van het pand gelegen poort bereikt u de fraai aangelegde en veel privacy biedende tuin met diverse terrassen en een riante luxe terrasoverkapping met berging.

1e Verdieping:
Via de overloop bereikt u 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De vloeren van de overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een mooie eiken parketvloer. Slaapkamer I (4.40 x 3.37 m) met ruime inloopkast (2.27 x 1.96 m) en toegang tot de moderne badkamer van (3.06 x 2.20 m) met 2 vaste wastafels, douche, ligbad, 2de wandcloset en design radiator. Slaapkamer II (4.05 x 3.57 m), Slaapkamer III (4.82 x 3.82 m). Geheel betegelde badkamer II (2.90 x 1.96 m) ingericht met douche, 3de toilet (wandcloset) en 2 vaste wastafels.

Alle slaapkamers zijn tevens voorzien van ingebouwde rolluiken.

2e Verdieping:
Via de ruime overloop heeft men toegang tot Slaapkamer IV ( 3.08 x 2.40 m), Slaapkamer V (3.29 x 2.40m) en de ruime berg-technische ruimte van (4.07 x 2.19 m) met ruime opberg mogelijkheden, alwaar de witgoed aansluiting en standplaats C.V.-installatie (eigendom bouwjaar 2009) met warmte-terug-win systeem, mechanische ventilatie en zonneboiler met zonnepanelen, welke op het dak staan.

De riante overloop is eventueel eenvoudig in te richten als extra woonruimte, kantoor- c.q. fitnessruimte. De vloeren van overloop en slaapkamers zijn voorzien van eiken parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2009.
Perceeloppervlakte: 340 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 218 m2 (inclusief kantoor), inhoud: circa 758m3.
Woning gedeeltelijk voorzien van rolluiken en screens. Dak, spouwmuur en vloerisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek