Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Remalunet 31 D

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 3e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, balkon gelegen op het zuiden en berging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (3,75 x 1,69).

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

3e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 10 m2), lichte en ruime woonkamer (circa 33 m2) met veel lichtinval, balkon (circa 7 m2), open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en spoelbak, berging (2,11 x 2,03) alwaar opstelplaats mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine/wasdroger, slaapkamer I (5,49 x 2,55), slaapkamer II (5,49 x 3,01), moderne toiletruimte met wandcloset met fonteintje, moderne badkamer (2,78 x 2,03) voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel.
Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de berging, badkamer en toiletruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: circa 93 m2, inhoud: circa 277 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing.
De badkamer en toiletruimte zijn in 2021 gemoderniseerd.
VvE bijdrage: Appartement en berging: circa € 109,84 per maand.
Optioneel behoort de aankoop van een parkeerplaats tot de mogelijkheden.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek