Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Remalunet 11 C

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 2e verdieping gelegen ruim appartement met 2 slaapkamers, balkon gelegen op het zuiden en privéberging.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (5,75 x 2,90).

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussenunit en bellentableau.

2e verdieping:
Entree/hal (5,17 x 1,47), moderne volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje (1,26 x 0,93), moderne betegelde badkamer (2,77 x 2,11) met ligbad, inloopdouche en brede wastafel met dubbele kraan, slaapkamer I (4,43 x 2,96). Vanuit de hal te bereiken leefruimte (circa 39 m2) met veel lichtinval en balkon op het zuiden (circa 6 m2). Via de leefruimte toegang tot slaapkamer II (4,02 x 2,35), techniekruimte/berging (2,01 x 1,75) alwaar opstelplaats mechanische ventilatie, aansluiting witgoed, en keuken (3,01 x 2,75) voorzien van vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven. Het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van het toilet en de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1997.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 95 m2 (exclusief 6 m2 balkon), inhoud: circa 285 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming en houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: B.
VvE bijdrage appartement + berging: circa € 119,50 per maand.
Projectnotaris: Van Hecke Houben Notarissen te Roermond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek