Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Redemptielaan 45

Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Aan de mooie Redemptielaan in Wolder staat deze uitgebouwde, geheel gemoderniseerde woning met 4 slaapkamers. Op de oprit kunnen 2 auto’s staan en de aangebouwde garage staat in verbinding met de bijkeuken. De woonkamer met open keuken is maar liefst 57,8m² en heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De uitstekend onderhouden tuin en het grote terras bieden genoeg ruimte om met vrienden of familie buiten te zitten.

Typering:
Wolder is een populaire, kindvriendelijke wijk aan de rand van Maastricht. Via de Tongerseweg heeft u een goede aansluiting op de snelwegen A2/A79 en er is een directe busverbinding met het centrum en treinstation. In de wijk zijn een basisschool, voetbalvereniging en enkele winkels. Aan de rand van de wijk loopt u zo een uitgestrekt natuurgebied in.

Begane grond:
Vanuit de hal met moderne spiltrap en granieten vloer zijn de woonkamer, meterkast en toiletruimte te bereiken. De woonkamer met open keuken (57,8 m²) is in 2000 aan de achterzijde uitgebouwd. Aan de voorzijde is het sfeervolle zitgedeelte en de eetkamer staat in open verbinding met de luxe Siematic keuken voorzien van een groot eiland (Slangen interieurbouw), veel bergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur van topkwaliteit.
De grote ramen en schuifdeuren bieden fraai uitzicht naar het terras en de lagergelegen tuin. In de hoek van de keuken is een deur naar de bijkeuken (3,12 x 1,91) die in verbinding staat met de verwarmde garage (5,33 x 3,09). Vanuit de woonkamer, keuken en bijkeuken zijn het terras en de achtertuin te bereiken. Hier heeft u veel privacy en zit u, met name in de tuin, een groot deel van de dag in de zon.
Aan de voorzijde zijn de mooi aangelegde voortuin en oprit voor twee auto’s.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer Slaapkamer I (3,61 x 3,15/2,29) heeft openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn slaapkamer II (4,66 x 3,80) en slaapkamer III (3,43 x 2,57) die in gebruik zijn als masterbedroom en werkkamer. De moderne badkamer (Gay Jongen, 2,57 x 2,45/2,10) is ingedeeld met een ligbad/douchecombinatie, een breed wastafelmeubel met grote spiegel en een tweede toilet.

2e verdieping:
De spiltrap vervolgt zijn weg naar de 2e verdieping. Vanaf de overloop zijn twee bergingen en slaapkamer IV (5,36 x 3,81) met ingebouwde kastenwand te bereiken. Op de overloop hangt een airco-unit en de slaapkamer heeft een brede dakkapel aan de achterzijde. Het uitzicht richting de Pletzersstraat en Biesland is prachtig.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1976 en de uitbouw is in 1999 gerealiseerd
Perceeloppervlakte: 246m² Gebruiksoppervlakte wonen: circa 162 m² inhoud: circa 614 m³
De woning is in voorzien van dakisolatie en houten kozijnen, voorzien van HR++ glas.
Verwarming en warm water via een Nefit Ecomline cv-ketel (bouwjaar 1999, eigendom).
Op het dak liggen 21 zonnepanelen (eigendom).
Energielabel B.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek