Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Professor Scholsstraat 16

Instapklaar ruim en goed onderhouden herenhuis met authentieke elementen gelegen in een rustige straat en voorzien van ruime leefkeuken, 6 slaapkamers, veel bergruimte en gezellige stadstuin met overkapping.

Typering:
Gelegen in de wijk ‘’Wyckerpoort’’ ligt dit karakteristieke tussengelegen statig herenhuis. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Kelder I (5.33 x 1.81) alwaar CV (eigendom, bouwjaar 2007), kelder II (3.11 x 4.02) alwaar witgoedaansluiting en toegang tot de kruipruimte.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, fraai olmen houten trap met trapkast, meterkast, geheel betegelde toilet met hangcloset en fonteintje, royale leefruimte (totaal circa 50 m2) , bestaande uit woonkamer (circa 29 m2) voorzien van mooie visgraat parketvloer en leefkeuken (circa 21 m2) voorzien van een lichte tegelvloer met aanrechtcombinatie (bouwjaar 1988) voorzien van veel kastruimte, elektrische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en oven, toegang naar de berging (1.98 x 3.69) voorzien van uitstortgootsteen. Middels openslaande deuren vanuit de leefkeuken toegang tot de tuin met overkapping (bouwjaar 2009, circa 18 m2) voorzien van verlichting. De verzorgde, fraai aangelegde tuin is noord/westelijk gelegen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (1.88 x 2.50) aan de voorzijde, slaapkamer II (3.19 x 4.27) aan de voorzijde met erker met glas in lood, slaapkamer III (4.57 x 3.09), mooie moderne badkamer (1.95 x 3.43, 2009) voorzien van tegelvloer, ligbad, inloopdouche, twee wastafelmeubels en hangcloset.
De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met houten toplaag.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer IV (1.88 x 2.50), slaapkamer V (3.19 x 4.27), slaapkamer VI (4.30 x 3.09) voorzien van groot dakraam en toegang tot de zolderberging (3.47 x 2.02) met toegang via losse trap naar derde verdieping.

3e verdieping: Zolderruimte te bereiken middels een losse trap vanuit berging (2e verdieping) en wordt momenteel gebruikt als zolder/berging.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1930, aanbouw: 1988.
Perceeloppervlakte: 179 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 162 m2; inhoud: 762 m3.
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing, deels is het plafond geïsoleerd op de 2e verdieping.
Aanvaarding: medio 2020

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek