Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Professor Moserstraat 23

DIT AANBOD EN DEZE PRIJS GELDT ALLEEN INDIEN UITERLIJK OP 28-12-2020 EIGENDOMSOVERDRACHT KAN PLAATSVINDEN!

Dit halfvrijstaande karakteristieke (gemeentelijk) monumentaal en in 2020 gemoderniseerde woonhuis is gelegen in de wijk "Wijckerpoort" achter het centraal station en op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Maastricht. De gezinswoning ligt in een rustige straat en is momenteel voorzien van 3 slaapkamers.

Typering:
Gelegen in de wijk ‘’Wijckerpoort’’ ligt dit halfvrijstaande karakteristieke woonhuis. In de nabije omgeving bevinden zich tal van hotspots waaronder het NS-station en talloze leuke winkels, hotels, hippe cafés en restaurants. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelweg A2 met verbindingen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen op korte afstand.

Souterrain:
Provisiekelderkast (2,37 x 1,03). Begane grond: Entree/hal voorzien tegelvloer, modern wandcloset met fonteintje. Woonkamer (4,37 x 4,69) voorzien laminaatvloer en openslaande tuindeur naar het terras en tuin op zuiden. Gesloten keuken (3,82 x 2,48) voorzien van tegelvloer en met moderne aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, koelkast, fornuis met oven en inductiekookplaat, wasemkap, bijkeuken/voormalige slaapkamer (3,82 x 1,77) alwaar CV-gas eigendom, omsloten tuin met stenen tuinhuis/berging (2,31 x 2,91) met achterom middels een mandelig pad.

1e verdieping:
Overloop met luik tot vliering, slaapkamer I (3,69 x 2,48), slaapkamer II (circa 5,5 m2), slaapkamer III (circa 7 m2) met extra kast en opslag berging, moderne badkamer (1,97 x 1,69) voorzien van douche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel.

2e verdieping:
Via luik te bereiken bergzolder met eterniet (asbesthoudend) dakbeschot.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1921. Modernisatie 2020.
Gebruiksoppervlakte wonen: 84 m2, inhoud 352 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. 
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek