Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | President Rooseveltlaan 168 D02

Dit royale nieuwe appartement bevindt zich op de derde verdieping van het complex. Met een ruim 12 meter lange woonkamer en een open leefkeuken biedt dit appartement zeeën van ruimte. Verder zijn er twee slaapkamers en een prachtig dakterras waar je tot in de avond kan genieten van de zon. Grote glazen puien bieden in dit appartement veel licht en schitterend uitzicht over de Groene Loper. Tevens beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde.

Typering:
De Groene Loper: Brede, groene lanen met grote bomen; het zijn al eeuwenlang geliefde plekken in grote steden. Midden in het stadse leven, maar toch omringd door groen en ruimte. De twee kilometer lange Groene Loper in Maastricht loopt over de nieuwe A2-tunnel en is van alle kanten goed bereikbaar. Op loopafstand van diverse winkels (waaronder AH), horeca gelegenheden en centraal station van Maastricht. De Groene Loper vormt een bruisend nieuw stadsdeel van Maastricht.

Souterrain:
Alwaar berging (3,64 x 2,86). Parkeerplaats gelegen op eigen terrein aan de achterzijde, te bereiken middels automatische bedienbare poort.

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

3e verdieping:
Hal/entree met meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Badkamer (2,75 x 1,90) voorzien van toilet, ruime inloopdouche en een dubbele wastafel, technische ruimte (2,63 x 0,94) alwaar opstelplaats WTW-installatie, binnen-unit warmtepomp en omvormer pv-panelen, slaapkamer I (3,09 x 4,42), slaapkamer II (3,20 x 4,42), bergruimte (2,04 x 1,05) alwaar aansluiting witgoed. Royale leefruimte (circa 84 m2) voorzien van grote glazen puien welke veel lichtinval bieden en een schitterend uitzicht over de Groene Loper. Deze leefruimte bestaat uit de woonkamer en een royale open leef keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combimagnetron, vaatwasser, spoelbak, composiet aanrechtblad en groot kookeiland voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, veel werkruimte en eventuele zitmogelijkheid. Prachtig en royaal dakterras (8,41 x 5,49) op het Zuid Westen gelegen met de mogelijkheid om meerdere zitplekken te creëren. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en vloer koeling met uitzondering van de meterkast, technische ruimte en de berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2021
Gebruiksoppervlakte wonen: 146 m2, inhoud: 502 m3.
Bijdrage VvE woning en parkeerplaats: circa € 188,17 per maand.
Energielabel: A+++.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, aluminium kozijnen, HR++ beglazing, zonnepanelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en WTW installatie. Nagenoeg energieneutraal (gasloos appartement).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na? het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek