Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | President Rooseveltlaan 168 C05

Aan de Groene loper gelegen ruim energieneutraal en gasloos appartement op de tweede verdieping, met 2 slaapkamers, aparte ruimte voor wasmachine en droger, groot balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht over de Groene Loper en eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde.

Typering:
De Groene Loper: Brede, groene lanen met grote bomen; het zijn al eeuwenlang geliefde plekken in grote steden. Midden in het stadse leven, maar toch omringd door groen en ruimte. De twee kilometer lange Groene Loper in Maastricht loopt over de nieuwe A2-tunnel en is van alle kanten goed bereikbaar. Op loopafstand van diverse winkels en horeca gelegenheden. De Groene Loper vormt een bruisend nieuw stadsdeel van Maastricht.

Souterrain:
Alwaar berging (2,29 x 2,93).
Parkeerplaats gelegen op eigen terrein aan de achterzijde, te bereiken middels automatische bedienbare poort.

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

2e verdieping:
Hal/entree met meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Royale leefruimte (4,45 x 7,43) met veel lichtinval bestaande uit woonkamer en open keuken voorzien van moderne aanrechtcombinatie met koelkast, combimagnetron, vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat en afzuigkap. De leefruimte is voorzien van een mooie PVC-vloer. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het royale balkon (4,20 x 2,14) + (0,82 + 5,03) op het zuiden met prachtig uitzicht over de Groene Loper. Slaapkamer I (4,30 x 3,08) voorzien van een PVC-vloer, slaapkamer II (4,30 x 1,95) voorzien van een PVC-vloer, bergruimte (1,33 x 0,82), badkamer (2,68 x 2,19) voorzien van een ruime inloop douche en een dubbele wastafel, technische ruimte (1,70 x 1,33) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats WTW-installatie, binnen-unit warmtepomp en omvormer pv-panelen.

De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de meterkast, technische ruimte en berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2020.
Gebruiksoppervlakte wonen: 78 m2, inhoud: 251 m3.
Bijdrage VvE woning en parkeerplaats: € 132,= per maand.
Energielabel: A+++
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, aluminium kozijnen, HR++ beglazing, zonnepanelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en WTW installatie.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na? het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek