Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Polvertorenplein 2 F01

In het hart van Maastricht (nabij het Vrijthof), gelegen in het Polvertorencomplex ligt dit unieke appartement met royale leefruimte, 2 slaapkamers, 2 balkons met prachtig uitzicht, berging en privé parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage.

Typering:
Het appartement is gelegen op de 5e etage en heeft een prachtig uitzicht over de stad! Van de St. Servaas Basiliek, Sint-Janskerk, Onze Lieve Vrouw Basiliek tot aan Fort Sint Pieter op de St. Pietersberg. Verborgen tussen de Polvertorenstraat en de Tongersestraat spreekt hier vooral de rust. Uit het oog maar in het hart van de stad, op nog geen 10 minuten lopen van het Vrijthof. Gesitueerd in een omgeving rijk aan fraaie, oorspronkelijke panden en gevels. Het Klevarie terrein is in de nabijheid van talloze monumenten, gezellige pleintjes, steegjes, kronkelende doorsteken en vooral ontelbaar veel "klinkers", die de geheimen van de stad meter voor meter blootleggen. Met de Hertogsingel om de hoek heeft u vlot toegang tot de ringweg van Maastricht met goede aansluitingen op de A2 richting Luik, Aachen en Eindhoven.

Begane grond:
Mooie centrale entree, voorzien van brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie.

5e verdieping:
Entree, royale leefruimte met veel lichtinval (circa 55 m2) en toegang tot het royale balkon gelegen op het zuiden middels openslaande deuren, moderne open keuken, voorzien van een mooi kookeiland met composiet blad (marmerlook), stoomoven, koelkast en diepvries, Quooker, vaatwasser en inductie kookplaat inclusief geïntegreerde afzuiging. Bijkeuken (circa 5 m2) voorzien van aanrechtcombinatie alwaar aansluiting witgoed. Toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, moderne badkamer (2,56 x 2,26) voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, wandcloset en designradiator. Berging alwaar CV-Ketel (eigendom 2017). Slaapkamer I (3,54 x 2,53), slaapkamer II (circa 15 m2) alwaar toegang tot balkon 2, middels openslaande deur. Het gehele appartement is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer.

Het appartement heeft 2 ruime balkons met een prachtig uitzicht (beide groot 4,00 x 2,00):
• Gelegen op de Zuidzijde, bereikbaar vanuit de woonkamer.
• Gelegen op de Noordzijde, bereikbaar via slaapkamer II.

Souterrain:
Eigen berging (circa 6m2). Toegang tot bergingenlaag via lift, trappenhuis als ook een separate fietsenentree (extern bereikbaar).

Privé parkeerplaats (niveau -2) is gelegen onder het Polverparkterrein en is buitenom te bereiken. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal.

Algemeen:
Bouwjaar: renovatie 2017
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 104 m2, inhoud: circa 321 m3
Separate cv-installatie (eigendom 2017).
Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas, aluminium kozijnen en de balkons zijn voorzien van zonnescreens.
VvE bijdrage: € 149,= euro per maand voor appartement, € 38,= euro per maand voor garage.
Energielabel: C
Aanvaarding: In onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek