Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Pergamijndonk 158

Op een goede locatie in de wijk “Oud Caberg” gelegen instapklare en uitgebouwde ruime halfvrijstaande woning met oprit, garage en vrij uitzicht over een weide.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), op 15 minuten loopafstand van het Vrijthof, voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Ruime oprit voor meerdere auto’s, mooie entree met trappenhuis, meterkast, wandcloset (2016) met fonteintje, garderobe, ruime woonkamer (circa 42 m2) met voorzethaard, en schuifpui naar terras/tuin, gesloten keuken (circa 16 m2) met mooie moderne aanrechtcombinatie (2016) voorzien van oven, combi magnetron/oven, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, spoelbak en wasemkap, inpandig bereikbare garage (4,54 x 2,94) met elektrische bedienbare poort.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 7 m2) slaapkamer I (circa 12,5 m2) met inloopgarderobe (circa 6,5 m2) moderne badkamer (circa 5 m2, 2016) voorzien van inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel, slaapkamer II (circa 12 m2) slaapkamer III (circa 9.5 m2).

2e verdieping:
Overloop (circa 13 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer IV (circa 15 m2) met berging in knieschot, c.v.-gas (huur, 2013) en dakvenster.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1972.
Perceeloppervlakte: 296 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: circa 161 m2, inhoud circa 595 m3.
De woning is geheel (begane grond, 1e en 2e verdieping) voorzien van een mooie laminaatvloer.
De woning is voorzien van dakisolatie (1972) vloerisolatie, spouwmuurisolatie (2020), dubbele beglazing in grotendeels kunststof kozijnen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek