Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Pastoor Habetsstraat 47

Aan de rand van het historisch centrum van Maastricht ligt dit karakteristiek, ruim, halfvrijstaand te renoveren woonhuis met 5 slaapkamers, in de wijk Frontenkwartier nabij het natuurgebied Hoge Fronten. De woning dateert uit 1933 en is voorzien van diverse authentieke elementen, zoals erkers en glas in lood.

Typering:
Het authentieke woonhuis is gelegen aan de rand van het centrum op loopafstand van het Vrijthof en de Markt. Maastricht kenmerkt zich door haar eigen, warme sfeer. Die sfeer wordt mede bepaald door een uitgebreid (luxe) winkelaanbod en een ruime hoeveelheid nabijgelegen uitgaansgelegenheden, vooral ook op het gebied van cultuur. Alle winkelvoorzieningen, restaurants, terrassen, cafés en culturele uitgaansgelegenheden zijn aanwezig. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) zijn zeer goed. Souterrain: Kelder (9,80 x 2,17).

Begane grond:
Via de voordeur komt men in een knusse hal met vestibule alwaar ook de meterkast en garderobe, doorloop naar de ruime gang met toegang tot het fraaie trappenhuis, lambrisering, toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje. Vanuit de tussenhal heeft u toegang tot de woonkamer (circa 16 m2) met erker voorzien van glas in lood ramen en originele schouw, eetkamer (3,93 x 3,84) met originele schouw, serre/tuinkamer (2,47 x 3,84) met openslaande tuindeuren naar besloten terras/tuin op het oosten met achterom. Vanuit de hal en serre heeft men toegang tot de ruime keuken (3,43 x 2,67) voorzien van eenvoudige aanrechtcombinatie, bijkeuken (3,01 x 2,67) toegang naar de tuin voorzien van tuinhuis. De diepe tuin met veel privacy en rust door het aangrenzend natuurgebied ‘’Hoge Fronten’’ met achterom.

1e verdieping:
Overloop bereikbaar middels authentieke houten trap en glas in lood ramen, die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers, vaste trap naar 2e verdieping, de badkamer (alwaar aansluiting wasmachine en droger) en een separaat toilet. Slaapkamer I (circa 16,5 m2)voorzien van een klein keukenblok, slaapkamer II (3,97 x 3,79) voorzien van vaste wastafel en toegang tot dakterras en trapkast, slaapkamer III (3,30 x 3,40) voorzien van vaste wastafel, de badkamer (2,30 x 2,92) voorzien van ligbad en vaste wastafel en opstelplaats boiler (huur Volta), separaat toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers, Slaapkamer IV (2,42 x 4,01) slaapkamer V (3,17 x 4,01) en een ruime bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1933.
Perceeloppervlakte: 323 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 177 m2, inhoud: circa 730 m3.
Projectnotaris: Huenges Wajer & Joosten Notarissen Maastricht
Gedeeltelijk voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen.
Verwarming middels gashaarden/gevelkachels
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek