Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Oude Molenweg 2 A

Aan de grens van het vroegere kerkdorp Heer, met uitzicht op de glooiing van het Savelsbos, ligt deze sfeervolle vrijstaande villa met fraai aangelegde tuin.

Typering:
Gelegen aan de Oude Molenweg, in de nabijheid van het Limburgse heuvellandschap en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. De Universiteit en het academisch ziekenhuis zijn op fietsafstand gelegen. De toegang tot de autosnelwegen (A2 en A79) is in de directe nabijheid.

Souterrain:
Inpandige garage (circa 16m2), slaapkamer I (3.88 x 4.12), badkamer I voorzien van douche en wastafel, bergruimte (3.05 x 2.05) en CV-ruimte (4.54 x 2.05) alwaar witgoedaansluitingen en opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2017).

Begane grond:
Ruime entree voorzien van meterkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, badkamer II voorzien van douche, wastafel en toilet. Royale doorzon woonkamer (circa 70m2) met veel lichtinval, voorzien van vloerbedekking, middels schuifpui toegang tot serre (4.01 x 5.46) voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. Gesloten keuken (circa 18m2) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, spoelbak, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en losse magnetron. De keuken ligt centraal en is omgeven door entree, serre en woonkamer. Vanuit de entree middels enkele treden toegang tot slaapkamer II (3.02 x 3.34), slaapkamer III (3.02 x 4.35), slaapkamer IV (4.00 x 4.12) met toegang tot badkamer III (2.02 x 3.04) voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Fraai aangelegde tuin rondom en carport met elektrisch bedienbare poort.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966
Perceeloppervlakte: 1137 m2 Gebruiksoppervlakte wonen: 242 m2, inhoud: 894 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, serre voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek