Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Osebosch 1

Op een fraaie locatie in “Vroendaal” gelegen zeer royaal herenhuis met inpandige garage, 5 slaapkamers, 2 badkamers en mooie onder architectuur aangelegde tuin.

Typering:
Deze mooie en direct instapklare woning is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden. Universiteit en academisch ziekenhuis op fietsafstand. Het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Ruime representatieve entree, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer (circa 35 m2) voorzien van moderne open haard, trapkast, eetkamer (circa 24 m2) met toegang tot de tuin middels schuifpui. Uitbouw (18 m2) met keuken voorzien van kookeiland met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, inbouw koffieapparaat, magnetron, oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak en met toegang tot de tuin en inpandige garage (6,18 x 3,03).
De gehele begane grond, met uitzondering van de garage, is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 23 m2) met aangrenzende moderne badkamer voorzien van design radiator, bad, douche en dubbele vaste wastafel. Separaat toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer II (3,75 x 2,48), slaapkamer III (3,75 x 2,76), moderne badkamer II (2,51 x 1,94) voorzien van vaste wastafel, toilet en douche, slaapkamer IV (circa 25 m2) met zeer veel lichtinval.
De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaat met uitzondering van de badkamers.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken slaapkamer V/hobbyruimte (circa 37m2), CV ruimte alwaar zonneboiler (eigendom) en HR CV-gasinstallatie (eigendom), ruim dakterras op het zuiden (circa 25m2). De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005, uitbouw 2011
Perceeloppervlakte: 405 m2 Gebruiksoppervlakte wonen: 237 m2, inhoud: 872 m3
Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie en dubbele beglazing
Aanvaarding: vanaf 11 juli 2020

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek