Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Op het Rooth 31

In een rustige en landelijk woonomgeving gelegen ruim instapklaar halfvrijstaand woonhuis met drie ruime slaapkamers, garage en ruime tuin (totale perceelsoppervlakte circa 344 m2).

Typering:
De woning is gelegen in het nieuwe gedeelte van de Maastrichtse wijk Itteren. Zowel het centrum van Maastricht als de (winkel)voorzieningen van Bunde en Meerssen liggen op steenworp afstand en zijn per auto, fiets en bus snel bereikbaar. Itteren straalt de sfeer uit van een pittoresk dorp aan de Maas. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en Itteren biedt u een heerlijk woon- en leefklimaat. circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht (via nieuwe tunnel zeer snel te bereiken) met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid, biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, toilet (2006 )met vaste wastafel, meterkast, trapkast, leefruimte (totaal circa 45 m2) bestaande uit mooie lichte woonkamer en leefkeuken alwaar moderne aanrechtcombinatie (2006) voorzien van koelkast, apothekerskast, vriezer, combi magnetron/oven, vaatwasser, spoelbak, halogeen-kookplaat, wasemkap en granieten aanrechtblad, overdekt terras (circa 24 m2, 2007) tuinhuisje, prieel, tuin (circa 12 meter diep en 13 meter breed) vrijstaande garage (6,19 x 3,17) voorzien van kantelpoort, parkeerplaats aan de zijkant van de woning.

De begane grond is voorzien van een mooie lichte parketvloer. Er is een airco unit aanwezig en de leefkeuken is voorzien van elektrische vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 4 m2) met vaste kast, slaapkamer 1 (3,69 x 2,49) slaapkamer 2 (3,69 x 3,28) voorzien van airco, voormalige badkamer (berging 1,98 x 2,23) alwaar aansluiting wasmachine en droger, wasbak en c.v.-gascombinatie 2006 (eigendom), slaapkamer 3 (3,65 x 3,28) voorzien van vaste kastenwand, moderne badkamer (3,65 x 2,49, 2006) voorzien van douche, wandcloset, vaste wastafel in bad-meubel en (2 persoons) ligbad.

De verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van vloerverwarming (water).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970
Perceeloppervlakte: 344 m2.
Woonoppervlakte: 112 m2, inhoud: 374 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen (2004) met dubbele beglazing, gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek